maanantai 29. lokakuuta 2012

Pätevä harrastuskoira

Sulpero on ollut vallan mainio viimeisen kuukauden mennessä niin hurjan nopeasti. Uusi lauma, uusi koti ja uusi treenipaikka ei ole pienen pystykorvan päätä laittanut sekasin vaan tuonút esille aivan mahtavan motivaation niin koiralle kuin ohjaajallekkin treenatessa ja normaalissa koti arjessa. 
 
Laumastamme löytyi aivan hurjan pätevä agiliitäjä Kiara, jota olen nyt koulinut kasaan, jotta saadaan Samille oma agiharkkakoira. Suloa ei kyllä ole pahemmin haitannut, että saa tuplasti mennä rataa opettaen taas Samia agilityn pariin. 
 
Uusi treeniaikataulikin näyttää selvästi kivalta! Agilityä Sunnuntaina ja Tiistaina ja Tokoa Maanantaisin kolmen päivän rupeama, jotta loppuviikon voikin sitten kotona lepäillä ja treenata lisää.
 
Tokossa ollaan lähetty taas alusta perusjutut kuntoon ja sitä hauskaa tekemistä! Ja ensi vuonna on tavoitteena lähteä ihan kisaamaan mittelimestaruudesta ja edustamaan mitteleitä sm-tokoon joukkueeseen ja ei enään vain sillä mielellä, että tää on vaan kokemusta ollaan toisten mukana. Liikkeet on kunnossa, mutta ei olla niitä tehty kokeenomasena, missä me aina ryssitään. Ei ole jaksettu keskittyä niin pitkiä pätkiä!
 
 

 
Lauantaina käytiin Lahdessa joukkotarkissa tarkastuttamassa pojan lonkat ja kyynärät! Puhtaita olivat ja lähtivät kennelliittoon A/A(B) oikeasta lonkasta ei ollut aivan varma, kiinnittyykö tarpeeksi syvälle ollakseen A, mutta se selviää kun kennelliitto vahvistaa tulokset. ja kyynärät 0/0!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti