keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Agi rotua ja rata agia!

Ja paljon muuta 13.6 Heitin pienen Ukko pirulaisen Marjaanan ja Puten hoiviin Orimattilaan josta he aamuvarhasella lähtivät valloittamaan Ruotsin maata kv ja kr näyttelyiden muodossa. Ukko käyttäytyi kuulemma todella hyvin reissussa ja kyllä sielä tulostakin saatiin. 

15.6.2013 Avesta, Sweden CAC and BOB

16.6.2012 Vännäs, Sweden R-CAC and best male2 

Ja näin ollen kun Ukko Suomessa joskus valioituu niin pojasta tulee samalla Ruotsin valiokin!
Lisää reissun kuulumisista pystyy lukemaan Marjaanan ja Puten Blogista http://vauhtitassut.blogspot.fi/


Reissun jälkeen Ukko on saanut pitää kesälomaa ja treenata mielin määrin agilityä, Ukko on ainoa koira meillä jonka pää ja kroppa kestää näillä helteillä agittamisen. Herra on muutenkin kehittynyt aivan valtavasti ja uusia palkkaustapojakin ollaan löydetty! Vauhti hirmu odottaa vaan, että ikää tulisi ja päästäisiin kuvauttamaan poika jonka myöden lähdetään sitten epiksiin ja sieltä sitten virallisiin :).

Juhannus meidän tiimillä meni rentoutuessa kotona, syötiin ja saunottiin hyvin. :)
Seuraavalla viikolla olin sitten Tuusulan näyttelyssä turisteilemassa ja näkyi paljon tuttuja ja kävin mä myös kehässäkin pyörähtää Serkun Amstaffin kanssa :D ja sieltä napsahti ekasta näyttelystä JUN ERI2 
Kuva otettu pari viikkoa aikasemmasta mätsäristä jossa käytiin treenaamassa eka kertalaisen kanssa sielä myös meni todella kivasti! Oltiin punasten pentujen 1! :)

Viikot ovat muuten kuluneet kuten tavallisesti Tiistaisin ja Sunnuntaisin Agilityn parissa ja välillä ollaan vähän extraakin kentällä käyty treenaamassa. Mutta Silti se ei näkynyt Sulon ja mun menossa viimeviikon loppuna kun ajeltiin Tampereen kupeeseen Agirotuun. Jossa kilpailtiin Kaunotar ja Kulkurit nimisessä joukkueessa. Ei edes tiedetä mitä sieltä tuli kun tulos sivulta ei eden meidän joukkuetta löytynyt. Mutta taas kerran parasta reissussa oli, että Hauskaa pidettiin. :) 
Kiitos vielä mukana olleille joukkuelaisille! Sanna, Pessi, Päivi, Mervi ja muut mukana olleet. 


Ei ainakaan meidän osalta mitään mallisuoritusta, mutta ehkä mä just lähen sen takia nyt kentälle treenaamaan ja ruoskimaan itseäni! Sulo on niin kivasti mennyt treeneissä ei ole tarttenut sille mitään varmistaa se on toiminu kuin unelma, niin mitä tämä nyt sitten on?? Ois joka kohdassa pitäny varmistaa no kai sen takia, että ne oli kisat eikä treenit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti